Telefon: 58 58 45 16 eller Mobil: 20 70 96 79

E-Mail: mail@jyttes.dk

​Privat hjemmehjælp og hjemmeservice

​Har du behov for privat hjemmehjælp i Slagelse, Korsør eller Skælskør, er vi hos Jyttes Private Hjemmehjælp parat til at hjælpe dig med:

  • ​Rengøring
  • ​Praktisk hjælp

Bor du i eget hjem eller i en ældrebolig, og er du visiteret til at modtage hjælp til rengøring og vask af tøj, får du hos os privat hjemmehjælp i høj kvalitet. Vi er tilsluttet Slagelses fritvalgsordning, hvilket betyder, at du selv må vælge, om du vil modtage hjælp eller mad fra det kommunale udbud, eller om du ønsker hjælp, som er godkendt af kommunen.

Vi tilbyder privat hjemmehjælp ud fra dine behov

Oplever du, at du ikke får tilstrækkeligt med hjælp til rengøring og praktiske gøremål? Vi garanterer privat hjemmehjælp og et højt serviceniveau, så du altid får vasket tøj, når du har brug for det, vasket op, gjort rent, pudset vinduer og meget andet.

Søger du et godt alternativ til den kommunale hjemmepleje, er privat hjemmepleje et rigtigt godt tiltag, der vil give dig en bedre service med mere fokus på det, du har brug for.

Vi er personlige og nærværende

Ønsker du at modtage privat hjemmehjælp og hjemmeservice fra os, kan du se frem til en meget nærværende og personlig service. Vi er mennesker, der holder meget af andre mennesker, og vi vil derfor gerne give dig en god oplevelse, så du føler dig godt taget af.

Privat hjemmehjælp er i høj grad en tillidssag, så derfor ligger det os meget på sinde at yde en god service med et smil på læben, hvor der også er plads til at snakke sammen. Vi er her for at hjælpe dig igennem dagen med alt, hvad det indebærer af privat hjemmehjælp.

Kontakt os ganske uforpligtende og hør nærmere på telefon 58 58 45 16, mobil 20 70 96 79 eller e-mail mail@jyttes.dk.

Jytte Grøndahl Hansen

CVR: 15818476

Ring til mig på telefon

58 58 45 16 / 20 70 96 79

Skriv til mig her