Kompetent privat hjemmehjælp

Har du behov for privat hjemmehjælp i Slagelse, Korsør, Skælskør eller omegn, er vi det helt rette valg.Hos Jyttes Private Hjemmehjælp har vi nemlig over 29 års erfaring og er parate til at hjælpe dig med bl.a.:

  • ​Privat rengøring
  • ​Praktisk hjemmehjælp

Bor du i eget hjem eller i en ældrebolig, og er du visiteret til at modtage hjælp til rengøring og vask af tøj, får du hos os privat hjemmehjælp i høj kvalitet. Vi er tilsluttet Slagelses fritvalgsordning, hvilket betyder, at du selv må vælge, om du vil modtage hjælp fra det kommunale udbud – eller om du ønsker privat hjælp, som er godkendt af kommunen.

Vi tilbyder privat hjemmehjælp ud fra dine behov

Oplever du, at du ikke får tilstrækkeligt med hjælp til rengøring og andre praktiske gøremål? Vi garanterer privat hjemmehjælp med et højt serviceniveau, så du altid får vasket tøj, vasket op, gjort rent og pudset vinduer, når du har brug for det.

Søger du et godt alternativ til den kommunale hjemmepleje, er privat hjemmepleje et godt tiltag, der vil give en bedre service med mere fokus på det, du har brug for – og så endda til en god pris!

Vi er personlige og nærværende

​Ønsker du at modtage privat hjemmehjælp fra os, kan du se frem til en meget nærværende og personlig service. Vi er mennesker, der holder af andre mennesker, og vi vil derfor gerne give dig en god oplevelse, så du føler dig godt taget af.

Privat hjemmehjælp er i høj grad en tillidssag, så derfor ligger det os meget på sinde at yde en god service med et smil på læben. Og når vi kommer på besøg, er der også tid til en lille sludder. Vi er her for at hjælpe dig gennem dagen med alt hvad det indebærer af privat hjemmehjælp.

Kontakt os og hør mere om privat hjemmepleje

Du kan kontakte os ganske uforpligtende, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for privat hjemmehjælp. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, hvad end de handler om priser, faste aftaler eller noget helt andet.

Ring til os for mere information om privat hjemmepleje på telefon:

58 58 45 16 eller mobil: 20 70 96 79. Du kan også skrive en mail til: mail@jyttes.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

JYTTE GRØNDAHL HANSEN

CVR: 15818476

Kontaktoplysninger

Telefon: 58 58 45 16

Mobil: 20 70 96 79

Adresse

​Sørbylillevej 1, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning